martes, 10 de febrero de 2009

JUDO A PARIS

El passat cap de setmana 7 i 8 de Febrer es va disputar a Paris el Gran Slam Paris 2009 de judo, la millor posició la va aconseguir Ana Carrascosa amb un 5º lloc; a la foto veiem a Tania i Cintia amb judoques de a selecció Espanyola.

CAMPIONAT CATALUNYA SUB-20

Aquest dissabte , en el pavelló de Les Llars Mundet de Barcelona s'ha disputat el Campionat de Catalunya en la categoria Júnior , i el nostre representant l'Hugo Rodríguez , ha quedat 5 en la categoria de -81 kg.

lunes, 9 de febrero de 2009

RANKING CADET MADRID 7 I 8 FEBRER

Aquest cap de setmana s'ha celebrat al Pavelló Fernando Martín de Madrid el Ranking d'Espanya Cadet , i l'Adan Rodríguez es va classificar per anar-hi tot representant a la selecció catalana , després de ser el judoka millor classificat a n'el Ranking català en la categoria de -73 Kg.
Tot i que l'Adan ha guanyat el primer combat per Ippon contra el representant Valencià , en la següent eliminatòria ha perdut contra el representant canari (3º classificat del Ranking). Segur que aquesta experiència serà molt enriquidora per l'Adan , i segur que ens ajudarà a tots a seguir progressant.

lunes, 2 de febrero de 2009

ENTRENAMENT COMARCAL.JUDO

El dissabte 31 de gener es va del.lebrar a les instal-lacions del savas un entrenament comarcal amb la participació dels centres escolars S. Dalí,Amistat,Pallach,La Salle,Anglada,Vilafant i del nostre gimnàs,per categories alevins infantils i cadets (nascuts-des del ´98 al ´93).Es va fer un entrenament de competició amb combats i una xerrada tècnica tàctica i d´arbitratge,dirigit per en Miquel Riera,Manel Català i Lluís Gratacòs i els monitors Alexis Gonzàlez,Alejandro Pérez i Maties Gardella (Árbitres).Va ser una jornada molt profitosa per properes trobades !!!