martes, 30 de diciembre de 2008

ENTRENO JUDO

Hola, judokes, el proxim dissabte 3 de gener, farem el 1º entrenament de l´any,per tots els que vulguin començar en forma,en el gimnàs a les 11 del matí. bon any!!!!

lunes, 22 de diciembre de 2008

SOPAR DE JUDO











Aquí teniu unes quantes fotos del sopar de judo que varem fer el dissabte 20 , quina cara de bons nens!!!!

viernes, 19 de diciembre de 2008

MIGDIA

Pica pica del migdia.

HORARIS DE JUDO

Dilluns 22,dimarts 23,dilluns 29 dimarts 30, divendres 2 i dimecres 7 SI hi ha judo i a partir del dijous 8 com sempre. BON NADAL

miércoles, 17 de diciembre de 2008

MAARATO TV3




El Diumenge 14 com sabeu es va celebrar la Marató de TV3, l´AJAE també hi va participar aquest any, fen una matinal d´arts marcials en el pavello esportiu de Figueres i aconseguin una recaptació de 1.910 euros per la col.laboració amb les malalties mentals.Al vespre es varen desplaçar una representació de judoques i profes de Figueres al plató de Tv3.


Donem les gracies a tots el participants i col.laboradors en aquesta diada.
Si voleu mirar mes fotos al blog de l´Ajae.

lunes, 15 de diciembre de 2008

Spinning




Aquí teniu les alumnes de spin bike de les 9 del matí,estan en forma!!!.

2º DAN

Aquest cap de setmana Fatima Ribot i Hugo Robles van aconseguir a Barcelona el 2º DAN,aixó va bé, anem sumant més nivell de judo

4º DAN




Aquest cap de setmana 12 i 13 de Desembre,en Lluis Gratacòs va rebre el diploma de 4º dan de judo que la Federació Espanyola de Judo li va otorgar el passat any, l´acte es va cel.lebrar al COE a Madrid amb l´entrega dels diplomes a carrec dels presidents de la federació Espanyola i la federació Inernacional i el president del COE, tot seguit hi va haver un coctel de comiat. A la foto en Lluis rebent el diploma de mans del President de la Federació Internacional de Judo Marius. Vizer (FIJ)

miércoles, 10 de diciembre de 2008

NADAL

Com aquí no tenim neu, us penjo aquest osset tan ben assegut i us desitgem que tingueu un Bon Nadal amb salut i molta gresca, ens veiem!!!
Lluís i Dolors.

lunes, 1 de diciembre de 2008

HORARIS DESEMBRE

Hola a tots, recordeu que aquest mes de desembre,hem de preparar els nadals de festes i torrons, no deixant de fer una mica d´esport, el gimnàs està obert excepte els dies festius, 25,26,27 fem pont,l´1 i el 6; el 24 estarà obert de 10 a 13h i el 31 i 5 obert de 7,30 a 17h.
També hi haura classes de judo per a la mainada.
Us desitgem molt Bon Nadal i Any Nou i que continueu fen salut!!!!
Savas.